2015. április 7., kedd

Jön a XXII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál!

Sziasztok!

Nagy esemény közeleg! Idén is megrendezésre kerül a BNK, a kedvenc rendezvényem, hisz a kiadók rengeteg új megjelenéssel lepnek meg minket ilyenkor. Én legjobban a Maxim Kiadó Dream válogatásra keresztelt könyvsorozatának újdonságaira várok, így már elő is rendeltem 30%-os kedvezménnyel két young adult könyvet! :)

Tavaly Jamie McGuire Gyönyörű esküvője miatt látogattam el a fesztiválra, idén az írónő új sorozatának az első része vonz nagyon. A megjelenő könyvet már megemlítettem egy bejegyzésben, ha szeretnétek, elolvashatjátok rövid ismertetőmet a Gyönyörű tévedésről ITT. Az elmúlt hetekben bemutatták a könyv borítóját is, ami szerintem nagyon illik a Maddox srácokhoz. :)

Igaz, hogy nem új megjelenésként lesz jelen a fesztiválon, de megvásárolható lesz a Sötét elmék című mű is Alexandra Brackentől. A Sötét elmékre elkeresztelt trilógia első része 4,3-as átlagot birtokol jelenleg Good Reads-en, ami napról napra egyre csak növekedik. Rövid ismertető: Amikor Ruby a tízedik születésnapján felébredt, valami megváltozott. Olyan nyugtalanító dolog történt, hogy a szülei bezárják Rubyt a garázsba és a rendőrséget hívják. Olyasmi történt, aminek következményeként Thurmondba, a kormány brutális rehabilitációs táborába küldik. Túlélte a titokzatos betegséget, amelybe az amerikai gyerekek többsége belehalt, de mellékhatásként nála és másoknál is valami sokkal rosszabb tulajdonság fejlődött ki: félelmetes képesség, amelyet képtelenek uralni. A tizenhat éves Ruby most a veszélyesek egyike.

Ha szeretnéd te is kedvezményes áron megvásárolni Dream válogatás könyveit, vagy akár pont ezeket a könyveket, látogass el a kiadó Facebook-oldalára! :)

XXII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál április 23-26. a Millenárison! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése