2015. április 11., szombat

The Book Life Tag

Sziasztok! :)

Mivel jelenleg nem tudok új kritikával/ajánlóval szolgálni, megcsináltam a The Book Life Tag-et! :) Néhány kérdésre kellett csupán válaszolnom, természetesen könyves témákban. Remélem, hogy tetszeni fog Nektek!

Tehát a könyves világokban gondolkodva...
1. Kik lennének a szüleim?
Nagyon kedveltem Mia szüleit a Ha maradnék című könyvben. Kedvesek, viccesek, megértők voltak Miával. A legtöbb fiataloknak szóló könyvben a szülők vagy meghaltak, vagy állandóan dolgoznak, esetleg rejtélyesen eltűntek, szóval Mia határozottan szerencsés főszereplő. :) 
2. Ki lenne a húgod/nővéred?
Nővéremnek az Elidegenítve Caráját választanám. Csajos, határozott, okos, megdolgozik a sikerért. Igazi példakép lehetne... Ráadásul egy földönkívüli a pasija! ;)
3. Ki lenne a bátyád/öcséd?
Will a tökéletes bátyus a Slammed című könyvből. Vigyáz a öccsére, a helyi
gimnáziumban tanít, próbálja egyszerre az apai és testvéri feladatokat is ellátni. Ő biztos jó, védelmező bátyó lenne. :)
4. Ki lenne a háziállatod?
Természetesen Church a Végzet ereklyéi, ill. Pokoli szerzetek sorozatokból. Szerintem el tudnám érni, hogy engem is úgy szeressen, mint ahogy Jemet szereti. ;)
5. Hol élnél?
Párizsban, ahol többek között az Anna és a francia csók is játszódik. Különösen ebben a könyvben köszön vissza az, hogy milyen érzés Párizs gyönyörű utcáin sétálni, ott élni, francia ételeket enni.
6. Melyik suliba járnál?
Mivel ebben az elképzelt világban valószínűleg varázsló lennék, biztos Roxfordban tanulnék. A Harry Potter könyvekben még a mágia megtanulása is szórakozásnak van leírva. Az ember határozottan kedvet kap hozzá!
7. Ki lenne a legjobb barátod?
Legjobb barátom szerintem Katy lenne a Luxen sorozatból. Imádom, hogy könyves blogja van, hogy belevaló, vagány lány. Bármiről tudnék vele beszélgetni, szerintem még a suliban is egymás mellett ülnénk.
8. Ki lenne a másik feled, párod?
Remélem, hogy az új legjobb barátnőm, Katy nem haragudna meg rám, ha elvenném tőle a pasiját. A kedvenc OTP-m ("one true pairing"=legjobb párosítás) Katy és Daemon, és Daemon a kedvenc könyves pasim is, szóval ebben az kitalált zseniális világomban szétbomlasztanám őket, és megszerezném magamnak Daemont. Bocsi, Katy! ;)

Mára ennyit, hamarosan írok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése